Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@14:06:47 GMT

چگونه شماره شبا بانک ایران زمین را دریافت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۰۴۷۸

چگونه شماره شبا بانک ایران زمین را دریافت کنیم؟

به گزارش خبرنگار«تابناک» تمام بانک‌ها برای ارائه خدمات و تسهیل مبادلات بانکی از شماره شبا نیز استفاده می‌کنند در این میان بانک ایران زمین نیز از این خدمات بی بهره‌ نبوده است و سعی کرده با بهترین نحو خدمات خود را در قالب شبا به مشتریان ارائه دهد.
«شبا» یا شماره حساب بانکی ایرانیان، بمنظور تسهیل و استاندارد سازی مبادلات بین بانکی و بین المللی بانک های کشور، توسط بانک مرکزی و مطابق با استاندارد ۱۳۶۱۶-ISO ، تبیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شماره حساب بانکی، قابل تبدیل به یک شماره حساب «شبا» خواهد بود.
شماره شبا در اصل چیزی نیست جز همان شماره شناسه حساب در ابعاد ملی و بین‌المللی؛ و این شماره برای هرچه راحت‌تر شدن انواع نقل‌وانتقال‌های الکترونیکی از بانکی به بانکی دیگر و از حسابی به حسابی دیگر است. این شماره همچنین در پی ساختارمند کردن و استاندارد ساختن مبادلات بین‌بانکی و بین‌المللی بانک‌های کشور بوده که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی تعریف و تبیین شده است و اکنون در تمام سامانه‌های پرداخت بین‌بانکی اعتبار دارد. بانک ایران زمین هم از همان ابتدای راه‌اندازی سعی کرده به ساده‌ترین شیوه‌ها شماره شبا را در اختیار مشتریانش قرار دهد. برای همین روی کارت‌های این بانک و سایت بانک ایران زمین شماره شبا رو پیدا می‌کنید.
بانک ایران زمین این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرده تا بتوانند برای دریافت شماره شبا و شماره حساب خود سه کار زیر را به راحتی انجام دهند:
• تبدیل شماره شبای بانک ایران زمین، به شماره حساب
• تبدیل شماره کارت بانک ایران زمین به شماره شبا
• تبدیل شماره حساب بانک ایران زمین به شماره شبا

نحوه دریافت شماره شبا بانک ایران زمین

شما می‌توانید شماره شبا هر یک از حساب‌های خود در بانک ایران‌زمین را به‌راحتی به دست آورید؛ با در دست داشتن شماره‌حساب یا حتی شماره کارت خود. بانک ایران‌زمین ازجمله بانک‌های پیشرو است که برای دریافت شماره شبا راه‌های بسیار گوناگونی در اختیار مشتریان خود قرار داده است؛ از مراجعه حضوری و رفتن پای دستگاه‌های پرداخت خودکار گرفته تا سامانه‌های الکترونیکی مختلفی چون موبایل بانک و اینترنت بانک و سامانه پیامکی. آن هم به این ترتیب که شما می‌توانید با ارسال عدد 2 به شماره 30006905 تمامی شماره‌حساب‌ها و شناسه شباهای خود را در بانک ایران‌زمین از طریق پیامک دریافت کنید.

طول این کد در کشورهای مختلف، متفاوت است اما قواعدی مشخصی وجود دارد که همگی باید بر اساس بالاترین و به‌روزترین استانداردها رعایت شوند؛ قواعدی از این دست که دو حرف اول این کد همیشه می‌باید کشوری را مشخص کنند که حساب در آن باز شده است. اما باقی کد شبا می‌تواند با ارقام ۰ تا ۹ و نیز تمامی حروف بزرگ و کوچک لاتین ساخته شود و نباید طول آن از ۳۰ حرف بیشتر باشد. البته استاندارد، کشورها را مقید می‌کند که داخل قلمرو خود، تعداد ارقام کد را ثابت نگه دارند. ما در ایران از کد ۲۲ رقمی استفاده می‌کنیم که با افزودن دو رقم کنترل درنهایت به یک کد ۲۴ رقمی تبدیل می‌شود.
این شناسه ۲۶ کاراکتری که از کنار هم نشستن بخش‌هایی متفاوت ساخته‌شده برای بانک ایران‌زمین به این صورت است که بعد از تنها کاراکترهای غیر عددی در این شماره یا همان شناسه بین‌المللی هر کشور که برای کشور ما ایران همان‌طور که می‌دانید IR است. بعد از آن، دو رقم بازبینی درستی ساختار می‌آید که برای رسیدن به بالاترین سطح اطمینان از دریافت و ارسال کامل و بدون نقص یا تحریف شبا، به کار می‌رود. بعد از ارقام کنترلی یا همان چک دیجت شناسه بانک ایران‌زمین را خواهیم داشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 وزرای دولت سیزدهم پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد شماره شبا بانک ایران زمین اربعین 1400 وزرای دولت سیزدهم پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد بانک ایران زمین شماره حساب بین المللی شماره شبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ وام فوری در غیاب بانک ها | بهره وام فوری چند درصد است؟

به گزارش همشهری آنلاین، بانک‌ها فعلا مدتی است که وام نمی‌دهند؛ اگر هم تسهیلاتی پرداخت کنند منوط به سپرده‌گذاری بلندمدت است که بسیاری از نیازمندان به وام، توان آن را ندارند و ناگزیر از چرخه وام‌دهی بانک‌ها حذف می‌شوند. در این بین برخی از افراد نیازمند می‌توانند مشتریان بالقوه ربا باشند که از قضا با عناوین مختلف مانند وام فوری، وام سرمایه، وام سریع و... بسیار راحت‌تر و سریع‌تر از بانک‌ها پول قرض می‌دهند و البته وام‌گیرنده را به‌شدت مدیون و بدهکار می‌کنند.

خرید یا فروش امتیاز وام مجاز نیست، اما...

دستورالعمل‌های پرداخت وام بانکی ۲۳درصدی و مضاربه‌ای به‌گونه‌ای است که عامه مردم در زمان نیاز، شانس کمی برای دریافت وام بانکی دارند و همین مسئله، احتمال سوق پیدا کردن آنها به بازار ربا را افزایش می‌دهد. در این میان، ۲بانک قرض‌الحسنه در کشور وجود دارد که در قالب نظام امتیازدهی به سپرده مشتریان، برای آنها اعتبار دریافت وام مشخص می‌کند و دریافت وام از آنها بیشتر برای کسانی که قادر به سپرده‌گذاری مدت‌دار هستند یا گردش حساب بالایی دارند، به‌صرفه است.

در این میان، بازار خریدوفروش امتیازات وام هم به‌خصوص در یکی از بانک‌های قرض‌الحسنه بسیار داغ شده است. گرچه در سایت این بانک قرض‌الحسنه تأکید شده که «هیچ شخص حقیقی یا حقوقی، مجاز به تأسیس دفتر خرید یا فروش امتیاز نیست» اما امکان انتقال امتیاز وام، بازار پررونق خریدوفروش امتیاز وام را فراهم کرده تا فرصتی ایجاد شود که برخی با استخدام نیرو و تجهیز دفتر، دلالی وام را به یک بیزینس مطمئن و پرسود تبدیل کنند.

پشت وام‌های فوری سود ۱۰۰درصدی است!

پیگیری‌های همشهری از ۲دفتر حقوقی فعال در پرداخت به‌اصطلاح وام فوری حاکی از این است که این دفاتر با تبلیغات وسیع محیطی و اینترنتی به‌دنبال خرید امتیاز وام از سپرده‌گذاران قرض‌الحسنه هستند تا با انتقال این امتیازات به افراد متقاضی وام به بهایی بالاتر کسب سود کنند. در مواردی هم نماینده یک سپرده‌گذار کلان در بانک قرض‌الحسنه هستند که با جور کردن متقاضی وام، آن امتیازات را به بهایی سنگین به متقاضیان منتقل می‌کنند.

خریداران امتیاز بعد از چانه زدن با فروشنده، بابت امتیاز ۱۰۰میلیون تومان وام ۲۴ماهه، حدود ۳۰ تا ۳۵میلیون تومان به صاحب‌امتیاز می‌پردازند و در مقابل، همین وام را به بهای حدود ۱۰۰میلیون تومان به متقاضی می‌فروشند. در این وضعیت، سپرده‌گذار با فروش امتیاز وام خود به سود سپرده ۳۰تا ۳۵درصدی سالانه می‌رسد و وام‌گیرنده وام خود را با سود غیر شرعی ۱۰۰درصد سالانه دریافت می‌کند. دلال هم در این معامله ۶۵ تا ۷۰درصد سود می‌کند که البته در چانه‌زنی‌ها می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.

وام ۵۰میلیونی با بازپرداخت معادل وام ۱۰۰میلیونی!

در فعالیت دفاتر فروش وام فوری نمی‌توان بانک‌های قرض‌الحسنه را متهم کرد؛ چراکه مراحل تقاضا، اعتبارسنجی و دریافت وام طبق استانداردهای بانک به‌صورت آنلاین انجام می‌شود و پشت پرده آن هر چه باشد ربطی به بانک ندارد، اما در این میان، دفاتر فروش امتیاز و وام به‌نحوی از قواعد و استانداردهای بانک سوءاستفاده می‌کنند که بازپرداخت مطالباتشان کاملا تضمین می‌شود و هیچ نقشی هم در بده‌بستان مشتری و بانک ندارند.

آنها بعد از عقد قرارداد با مشتری، از او می‌خواهند ضمن افتتاح حساب در بانک قرض‌الحسنه، مراحل مربوط به اعتبارسنجی را انجام دهد و بعد از مشخص شدن میزان اعتبار، مبلغ وام پرداختی به مشتری را در قرارداد داخلی معادل ۵۰درصد اعتبار اعلامی بانک درج می‌کنند؛ یعنی اگر بانک، اعتبار مشتری را ۱۰۰میلیون تومان برآورد کند، دفتر حقوقی، میزان وام پرداختی به مشتری را در قرارداد ۵۰میلیون تومان تعیین خواهد کرد، اما میزان امتیاز منتقل شده به‌حساب او و مبلغ وام درخواستی از بانک همان ۱۰۰میلیون تومان است که بعد از واریز، ۵۰میلیون تومان آن به‌حساب دفتر منتقل خواهد شد و ۵۰میلیون باقیمانده سهم مشتری خواهد بود.

در این وضعیت، مشتری عملا مکلف به بازپرداخت کل ۱۰۰میلیون تومان است و باید ضمن ارائه تضمین و وثیقه موردقبول بانک، اقساط ماهانه آن را بپردازد.

بیشتر بخوانید:

مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟

تکنیک وام در ازای سرمایه

نوع دیگری از فروش وام نیز از مدت‌ها پیش وجود داشته که در ازای وثیقه شدن اموال متقاضی پول، معادل بخشی از ارزش اموال را نقدا به مشتری می‌پردازند و او مکلف است برای پس گرفتن اموال خود تمام اصل‌وفرع دریافتی را بازگرداند. در این فرایند، اغلب اموال از سیم‌کارت دائمی و ماشین زیر پای مشتری تا آپارتمان، زمین، باغ را ارزشگذاری می‌کنند و از ۳۰تا ۹۰درصد ارزش آن را وام می‌دهند.

بهره اسمی این قرض‌ها هم گرچه در تبلیغات بسیار پایین اعلام می‌شود، اما در عمل به حوالی ۱۰درصد و حتی بالاتر می‌رسد. بدترین تبعات این شیوه، احتمال از دست رفتن اموال وثیقه شده به دلایلی نظیر کلاهبرداری، فوت وام‌دهنده یا اختلافات حقوقی او با دیگران است که دریافت‌کننده پول نزول را وارد چرخه حقوقی خسته‌کننده و پرهزینه ای خواهد کرد و احتمالا نخستین نتیجه آن مالباختگی و حتی ورشکستگی اوست.

کد خبر 850535 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وام خبر مهم بانک بانک - سود بانکی

دیگر خبرها

  • بازار داغ وام فوری در غیاب بانک ها | بهره وام فوری چند درصد است؟
  • ۱۴ هزار نفر برای دریافت زمین ثبت‌نام کرده‌اند
  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد